Malo terapije z veliko srca

Mladostniki

Obdobje najstništva je lahko zelo burno in intenzivno. Lepo, dragoceno, a hkrati turbulentno in boleče. Obdobje, ko je tvoja zasebnost zelo pomembna in dragocena, hkrati pa je ne moremo vedno deliti s starši ali prijatelji.

Včasih lahko pridemo do točke, ko se v življenju nabere toliko težav, da imamo občutek, da jih sami ne zmoremo rešiti. Takrat ti lahko pomaga pogovor s kom zunaj tvojega kroga bližnjih, ki mu lahko zaupaš in je strokovno usposobljen, da ti bo pomagal premagati stiske.

Zato je kdaj treba tudi poiskati pomoč psihoterapevta.

Če si ugotovil/a, da je to nekaj, kar bi ti lahko pomagalo prebroditi težave, lahko stopiš v stik z mano s klikom na gumb Prijavi se,izpolnitvijo kontaktnega obrazca ali klicem na telefonsko številko. Če si mlajši/a od 18 let, se morajo s tvojo vključitvijo strinjati tudi starši. Vabim te, da se o možnosti vključitve pogovoriš s tistimi, ki skrbijo zate. Srečanja so samoplačniška, za kar boš verjetno potreboval/a podporo staršev.

Morda so te k prebiranju te spletne strani usmerili starši in ti skušajo na takšen način pomagati. Če je tako, vas vabim na skupno srečanje, na katerem se bomo pogovorili o mogočih skupnih rešitvah.

Vabljeni!

Predstavitev kako izgleda psihoterapija z mladostnikom.