Malo terapije z veliko srca

Mladostniki

Obdobje najstništva je lahko zelo burno in intezivno. Lepo, dragoceno hkrati turbolentno in boleče. Obdobje, ko je tvoja zasebnost zelo pomembna in dragocena. Hkrati pa je ne moremo vedno deliti s starši ali prijatelji.

Včasih lahko pridemo do točke, ko se v življenju  nabere toliko težav, da imamo občutek, da jih sami ne zmoremo rešiti. Takrat ti lahko pomaga pogovor z nekom izven tvojega kroga bližnjih, kateremu lahko zaupaš in je strokovno usposobljen, da ti bo pomagal iti skozi tvoje stiske.

Zato je kdaj potrebno tudi posikati pomoč psihoterapveta.

Če si ugotovil/a, da je to nekaj, kar bi ti lahko pomagalo skozi težave, me lahko kontaktiraš preko spodnjega gumba “Prijavi se” ali kontaktnega obrazca ter telefonske številke. Če si mlajši/a od 18 let, se morajo s tvojo vključitvijo strinjati tudi starši. Vabim te, da se o možnosti vključitve pogovoriš s tistimi, ki skrbijo zate. Srečanja so samoplačniška, za kar boš verjetno potreboval/a podoporo staršev.

Morda so te k prebiranju te spletne strani usmerili starši in ti skušajo na takšen način pomagati. Če je temu tako, vas vabim na skupno srečanje, kjer se bomo pogovorili o možnih skupnih rešitvah.

Vabljen/a/i!

Predstavitev kako izgleda psihoterapija z mladostnikom.