Malo terapije z veliko srca

Kdo sem in kako vam lahko pomagam?

Sem Anja – ženska, ki ljubi življenje, svoje delo pa opravljam z veliko mero strasti in srčnosti. Obožujem stik z naravo in raziskovanje sveta znotraj in zunaj sebe.

Moje delo, kot specializantka integrativne psihoterapije, magistrica biopsihologije in učiteljica čuječnosti, od mene terja nenehno skrb za lastno psihično kondicijo, kar pa mi navsezadnje omogoča, da ti lahko nudim vse tisto, kar sem ti kot strokovnjakinja dolžna nuditi.

Na vaši poti vas spremljam, podpiram in pomagam, da boste pričeli prepoznavati svoje vzorce, ki pa vplivajo na kreiranje vaših odnosov, prepričanj in celotnega scenarija vašega življenja.

Vam mladostnikom (od 12 let naprej) in odraslim želim ponuditi varen in zaupanja vreden prostor, znotraj katerega boste lahko neobsojajoče in odprto raziskovali in spreminjali svoj svet.

Delujem na področju:

– travme
– tesnobe in paničnih napadov,
– depresije,
– motenj prehranjevanja in hranjenja

Storitve

Individualna psihoterapija
Delavnica čuječnosti
8-tedenski tečaj čuječnosti
Tečaj čuječnosti za otroke in mladostnike

Aktualne delavnice in tečaji

Mnenja udeležencev

Odlično voden tečaj čuječnosti. Anja super preplete teorijo s prakso in vodi skozi celotno 8-tedensko popotovanje, kjer te opremi s konkretnimi vajami in napotki za bolj prisotno življenje v trenutku tukaj in zdaj. Hvala za to izkušnjo Anja :)”
E.B.

Delavnice so me »prisilile« v to, da sem se po celodnevnem delu malo ustavila, umirila. To je v tem času šolanja na daljavo kar velik izziv, saj se mi zdi, da sem stalno v nekem stresu, pod pritiskom. Zelo mi je bila všeč meditacija, ko sem sprostila celo svoje telo, vsaj poskušala pa sem tudi odmisliti vse, kar je tisti trenutek zaposlovalo moje misli. Gotovo bom še kdaj poskusila pri sebi z meditacijo, mogoče pa bo kdaj priložnost, da to izvedem tudi z učenci.T.V.

Program tečaja je odlično sestavljen, pokriva kar dovolj vsebine za 8 srečanj. Izvajateljica Anja je zelo kompetentna in profesionalna, a spet ne preveč distancirana. Tečaj lepo kombinira teoretično komponentno (splošno znanje o čuječnosti) in praktično komponento (konkretne vaje čuječnosti). Cena je primerna. Vsekakor priporočam!” Z.L.

Želiš bolje spoznavati sebe?

Balance Ravnovesje

Balance Ljubezen in povezanost

Balance Meje in odnosi
star circle
Balance Moč in zavedanje

Balance Sprejemanje in rast

Balance Resnica