Malo terapije z veliko srca

ČASA ZA PRIJAVO JE ŠE:

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

KATIS IZOBRAŽEVANJE – Viri moči za izboljšanje samopodobe, uspešno premagovanje stresa in konstruktivno postavljanje meja

Kaj so viri moči?

Vsak od nas ima svoja močna področja oziroma točke, iz katerih črpa svojo moč. Pravimo jim viri moči, ki so dragoceno orodje, če ne kar osnova za razreševanje in soočenje z življenjskimi izzivi. Vire odkrivamo znotraj nas (notranji viri moči) in iz okolice (zunanji viri moči).

Viri moči se razlikujejo od posameznika do posameznika. Z viri moči izboljšujemo samopodobo, krepimo stabilnost ter spoznavamo lastne potrebe in želje. Občutek moči nam daje energijo in zmožnost soočenja s stresom ter postavljanje meja.

Največkrat se soočamo z navedenimi težavami:

Naša samopodoba je skrhana in ne vemo, kako jo zgraditi nazaj.

Ne najdemo prave motivacije za soočenje z izzivi, tako v službi kot tudi na osebnem področju.

Smo pod nenehnim stresom in pritiski. Zdi se nam nemogoče, da bi se ustavili in našli druge rešitve.

Nenehno nam nekdo prestopa meje (nam nalaga še več dela in obveznosti). Sprejmemo ga zgolj zato, ker mu želimo ustreči.

Pred nami so pomembne odločitve, a ne vemo, kako se odločiti. Težko prepoznamo, kaj je tisto, kar nam je resnično pomembno, kaj si želimo in kaj potrebujemo v danem trenutku.

Termini srečanj skupine:

1. termin: 4. 10. 2024 ob 10.00-11.30

2. termin: 11. 10. 2024 ob 10.00-11.30

3. termin: 18. 10. 2024 ob 10.00-11.30

4. termin: 8. 11. 2024 ob 11.00-12.30

5. termin: 15. 11. 2024 ob 10.00-11.30

Na izobraževanje se lahko prijavite preko sistema KATIS ali preko prijavnega obrazca. Polna cena tečaja je 107,54€, subvencionirana cena preko sistema KATIS znaša 43,01€. Prijava preko KATIS sistema vam prinese še 0,5 točke pri napredovanju ter potrdilo, da program omogoča prenos znanja v viz.

Kaj dobite na izobraževanju?

Najina podpora vam bo na voljo ves čas izobraževanja. Vedno bova skušali prisluhniti, razumeti in podpreti. Tekom izobraževanja se vam lahko pričnejo porajati številna vprašanja, dileme in rešitve. Vedno bo prostor, da jih ubesedite in podelite.

5 online delavnic. Delavnice bodo potekale enkrat tedensko in bodo trajale 90 minut. Na delavnicah bomo spoznavali lastne vire moči in odkrivali, kako jih lahko krepimo skozi teorijo in prakso. Vodili vas bova skozi teorijo in prakso spoznavanja samega sebe.

Zaprta Facebook skupina samo za udeležence izobraževanja, ki bi si želeli dodatno podporo. Znotraj skupine je dobrodošlo deliti svoje izkušnje, znanja in vprašanja, povezana z izobraževanjem.

Vodji izobraževanja

Anja Erjavec je specializantka integrativne psihoterapije na inštitutu IPSA in učiteljica čuječnosti. V zasebni praksi dela z mladostniki (starimi 12 let in več) ter odraslimi posamezniki. Vodi začetne 8-tedenske tečaje čuječnosti.

Tina Kastelic je mednarodno certificirana integrativna psihoterapevtka. Izvaja individualno integrativno relacijsko psihoterapijo za odrasle ter učno psihoterapijo za študente in specializante Inštituta IPSA in Fakultete za psihoterapevtsko znanost, Sigmunda Freuda Dunaj, podružnica Ljubljana. Ima večletne izkušnje s psihoterapijo na daljavo (s Slovenci po svetu in tujci). Psihoterapevtske delavnice je že nudila prek spleta. Izvaja tudi psihoterapijo v naravi.

Potrebujete posvet?

Tukaj sva za vas, če potrebujete pomoč pri odločitvi ali se vam porajajo kakšna vprašanja, povezana glede izobraževanja.

Kontaktirajte naju, da skupaj predebatiramo vse možne dileme in vprašanja.

E-mail: [email protected], [email protected]

Telefon: 00386 51 411 995 (Anja)