Malo terapije z veliko srca

ČASA ZA PRIJAVO JE ŠE:

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

KATIS IZOBRAŽEVANJE: Čuječnost-opolnomočen strokovni delavec

Ste pripravljeni bolje spoznati sebe in se okrepiti?

Uf, vem, da vaše delo postaja vse bolj naporno, fizično kot tudi psihično. Tukaj ste, ker iščete načine kako podpreti sebe in svoje učence v tem norem svetu. Dati sebi in drugim resnično tisto kar jim želite in lahko date. Hvala za zaupanje, s tem, da ste tukaj, kažete, da vam je mar.

V tem 6 tedenskem programu vas bom opremila s poglobljenim znanjem iz področja čuječnosti, pozitivne psihologije, fiziologije telesa, transakcijske analize in integrativne psihoterapije. Namen je naučiti se kako s pomočjo čuječnosti ustvariti bolj optimističen in umirjen razred.

Nekaj kar 100% ne boste dobili nikjer drugje.

Največkrat se soočamo s temi težavami:

01

Uf, kje sploh začnem? Kje sploh začeti: izgubljamo se v vsej poplavi informacij, ko iščemo kako bi se lahko še bolj podprli in ostali mirni v sebi.

02

Misli mi nenehno švigajo sem ter tja, nenehno prremlevamo pretekle odločitve in kaj nas še čaka v prihodnosti. To pa sproža nemir, ki ga ne znamo ustaviti.

03

Učence s katerimi delate bi radi naučili novih načinov kako se umiriti in okrepiti svojo pozornost v trenutku.

Termini:

1. srečanje: 5. 11. 2024 ob 18.00-19.30

2. srečanje: 12. 11. 2024 ob 18.00-19.30

3. srečanje: 19. 11. 2024 ob 18.00-19.30

4. srečanje: 26. 11. 2024 ob 18.00-19.30

5. srečanje: 3. 12. 2024 ob 18.00-19.30

6. srečanje: 10. 12. 2024 ob 18.00-19.30

BONUS SREČANJE: po dogovoru s skupino

Na izobraževanje se lahko prijavite preko sistema KATIS ali preko prijavnega obrazca. Polna cena tečaja je 241,96€, subvencionirana cena preko sistema KATIS znaša 96,78€. Prijava preko KATIS sistema vam prinese še 1,5 točke pri napredovanju ter potrdilo, da program omogoča prenos znanja v viz.

Kaj dobiš na tečaju?

Moja podpora vam bo na voljo ves čas izobraževanja.Vprašajte in zaupajte mi karkoli želite. Vedno bom skušala prisluhniti, razumeti in podpreti. Tekom izobraževanja se vam lahko pričnejo porajati številna vprašanja, dileme in rešitve. Vedno bo prostor, da jih ubesedite in podelite.

6 online delavnic. Delavnice bodo potekale enkrat tedensko in bodo trajale 90 minut. Na delavnicah bomo spoznavali pincipe čuječnosti skozi teorijo in prakso. Vodila vas bom tudi skozi proces spoznavanja samega sebe.

Posnetke vaj čuječnosti boste prejeli pred pričetkom tečaja skupaj z ostalimi potrebnimi materiali za sodelovanje na izobraževanju. Vaje in gradivo vam ostanejo v trajni lasti za osebno uporabo.

Zaprta Facebook skupina samo za udeležence izobraževanja. Tukaj bo naša skupnost, kjer boste našli vse odgovore in podporo, ki jo potrebujete. Znotraj skupine je dobrodošlo deliti svoje izkušnje, znanja in vprašanja povezana s čuječnostjo in tečajem. Članstvo v skupini vam ostane za vedno.

Naučila vas bom načine in tehnike, kako predstaviti čuječnost svojim učencem. Del izobraževanja bo namenjen tudi temu, da boste spoznali načine, kako vsako vajo čuječnosti prilagoditi vaši starostni skupini in nanje prenesti principe čuječnosti. Pomagalo vam bo ustvariti bolj umirjen in opotimističen razred.

BONUS SREČANJE bo namenjeno izkušnji v tišini. 1 dan bomo preživeli v popolni tišini, kar pomeni, da bodo skozi celoten dan vodene meditacije, med seboj pa bomo ostajali v popolni tišini. Namen je krepiti stik s samim seboj in se ne odzivati na dražljaje okoli nas.


Verjamem, da imate miljon in en izziv, tukaj sem za vas, da vam pomagam priti do odgovorov in vas usemrim na pravo pot.

Potrebuješ posvet?

Tukaj sem za vas, če potrebujete pomoč pri odločitiv ali se porajajo kakšna vprašanja glede izobraževanja.

Kontaktirajte me in se lahko slišiva, da lahko skupaj predebativara vse možne dileme in vprašanja, ki se porajajo, ali je izobraževanje to kar v tem trenutku potrebujete.

Pošljite mi e-poštno sporočilo: [email protected]

Pokličite me na: 00386 51 411 995

100% garancija

Odloči se brez skrbi in tveganja, da bi bil tvoj vložek vržen stran. Če ti izobraževanje ne bo prineslo novega znanja in vrednosti lahko kadarkoli izstopiš.

Ne delam namesto tebe, ampak ti dajem podporo in pomoč skozi delavnice, vaje in skupnostjo, ki jo bomo soustvarjali.

Skupaj se bomo tudi učili drug od drugega in res si želim, da si damo to medsebojno podporo.

Vaši odzivi in komentarji

HVALA IZ SRCA VSEM UDELEŽENCEM IZOBRAŽEVANJ ZA VAŠE KOMENTARJE IN PRIPOROČILA.